Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Pihenjük ki a fáradalmakat a infraszauna kabinjában!

Pihenjük ki a fáradalmakat a infraszauna kabinjában!


infraszauna

Felfrissülni vagy ellazulni vágyunk? Szeretnénk szépülni is miközben kicsit kiengedjük a gőzt? Ha igen, akkor számunkra az infraszauna kipróbálása remek és hasznos ötlet lehet. Főként, ha nincs túl sok időnk minderre, hiszen ebben a típusú kabinban már egy félórás üldögéléssel is elérhető a kívánt hatás.

Viszont ugyanúgy, mint a hagyományos finn szaunázásnál, utána hideg vizes zuhanyzás vagy merülő medence használata szükséges, a testhőmérsékletünk visszaállítása miatt. Szaunázás előtt lehetőleg ne használjunk illatszereket és mindenképpen szabaduljunk meg a rajtunk lévő sminktől, ékszerektől! Jó, ha legalább 2 órával előtte nem fogyasztunk ételt, ezáltal tehermentesítjük a szervezetünket.

Érdemes a szaunában eltöltött idő alatt egyetlen kényelmes pozícióban maradni, hiszen fontos, hogy az infravörös sugarak egyenletesen érjék a testünket. Ebben a helyzetben nyugodtan relaxálhatunk, elmélyülhetünk és maximálisan kiélvezhetjük az infraszauna egészségre gyakorolt csodálatos hatásait. Ön mikor kezdi a pihenést?