Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A porzsák a porszívó elengedhetetlen tartozéka

A porzsák a porszívó elengedhetetlen tartozékaNem enged ki egy porszemet sem!

Hogyha ügyel az otthona tisztaságára, akkor biztosan gyakran szokott takarítani. Budapest porzsák és porszűrő szaküzletünknek ad helyet, ahová betérve kiválaszthatja a megfelelő típust. Hogyha nem biztos a dolgában, akkor igénybe veheti munkatársaink segítségét.

Csupán annyit kell tudnia, hogy milyen márkájú a porszívó és pontosan melyik modell, mert ez az információ elég lesz a megfelelő választáshoz. Minden típushoz más szűrő és más zsák tartozik. Ezeknek az anyaga is változik.

Vannak eldobható papírzsákok. Amikor ezek megtelnek porral, akkor dobja ki a szemétbe, mert nem alkalmasak a szelektív hulladékgyűjtésre a tartalmuk miatt. A textilből készült zsákok olyan szövetből készülnek, amelyek sűrűsége nem engedi át a felszívott port és tisztíthatóak, ezáltal alkalmasak a többszöri felhasználásra.

Ugyanilyen szabályok vonatkoznak a szűrőkre is. A motorszűrőket cserélni kell néhány alkalom után, viszont a HEPA szűrő tisztítható, amikor szükség van rá. Budapest porzsák üzletünkben nagy, akár 15 darabos kiszerelésben is vásárolhat ilyen termékeket.