Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Pozitívumokban gazdag a Biotech USA fehérjepor

Pozitívumokban gazdag a Biotech USA fehérjeporBiotech USA fehérjepor

Bizony, a fehérjeporok között is akadnak olyanok, amelyek nagyon kevés proteint és inkább több szénhidrátot tartalmaznak. Ez egy olyan személynek, aki fogyni is szeretne, semmiképp sem jó megoldás.

A profik ezért is ajánlják a Biotech USA fehérjepor bármelyik fajtáját, amelyik kellő mennyiségű proteint és szénhidrátot tartalmaz, illetve sok más olyan alapanyagot, ami szükséges a gyors és egészséges fejlődéshez a testedzés után. Fontos tudnia minden egyes kezdőnek, hogy a protein nem más, mint az összekapcsolódott aminosavak lánca. Ez a típusú sav pedig a szervezet egyik legfontosabb nitrogénforrása. Kutatások bizonyították már, hogy a pozitív nitrogén egyensúly elengedhetetlen az izomépítéshez és regenerálódáshoz.

Erre a teszteredményre épül már évek óta a Biotech USA fehérjepor, ami nyilván számos előnyt nyújt az edzéseket korrekt módon végrehajtó személyeknek. A Biotech USA fehérjepor tartalmazta protein egyensúlyban tartja a vér pH értékét, mindig megóvja az izomszöveteket, és a bennük található fehérje hozzájárul a szervezet immunrendszerének megfelelő működéséhez.