Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Propoliszos méz az egész családnak

Propoliszos méz az egész családnak


propoliszos méz

Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy gyógyhatású, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő, baktérium-, illetve gombaölő termék csak kellemetlen ízű lehet és ezt el kell viselni a cél érdekében.

Pedig az igazság ennél sokkal árnyaltabb és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a méz és a propolisz tinktúra keverékéből nyert propoliszos méz, a bioméhészetek egyik igen népszerű árucikke. A felső légúti betegségek, húgyúti fertőzés, magas vérnyomás kezelésére egyaránt ajánlott. A közérzetet javító és immunrendszert erősítő élelmiszert azok is bátran kipróbálhatják, akik a propolisz tinktúrát szúrós, fanyar íze miatt messziről elkerülik. Mi több, a propoliszos méz bizonyítottan hatékonyabb a magába fogyasztott propolisznál, ugyanis több ideig marad a torokban, így intenzívebben érintkezik a gyulladás helyével.

A BeoBee családi méhészet online boltjából néhány kattintással beszerezhetjük a kiváló minőségű propoliszos mézet, amit már az 1 év fölötti gyermekek is fogyaszthatnak, így influenzajárványok idején az egész családunknak megbízható segítség lehet.