Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Purito: vissza a természethez

Purito: vissza a természethez


Purito

Ahogyan egy erős fa az egészséges gyökérből nő ki, úgy az emberi egészsége is a ragyogó bőr gyökere. Legalábbis ezt vallják a Purito szépségmárka alapítói. Szerintük a modern kozmetikumok azonnali és rövid távú eredményei lenyűgözőek, de az esetek túlnyomó többségében nem tartósak. Ezt a problémát a márka viszont sikeresen megoldotta.

A Purito egy 100%-ban természetes kozmetikumcsalád, aminek a termékei teljesen ártalmatlanok a szervezetre, hipoallergének, környezetbarátok és minden bőrtípusra alkalmasak. A cég az új fejlesztéseket soha nem teszteli állatokon, a csomagolásokat pedig újrahasznosítható anyagokból készíti. A Purito kozmetikumok létfontosságú vitaminokat tartalmaznak.

Az egyik a niacinamid, a B3-vitamin aktív formulája, aminek a fiatalító, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatása klinikailag is bizonyított. Az egészséges és ápolt bőr előfeltétele a megfelelő kozmetikumok használata. Gyakran több terméket is alkalmazni kell a kívánt hatás eléréséhez. A goodskin.hu webshop csapata mindig szívesen segít az ideális Purito készítmények kiválasztásában.