Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Raklapos szállítás profik által

Raklapos szállítás profik által


raklapos szállítás

A nagymennyiségű áru mozgatása, költöztetése nem egyszerű feladat. A rakomány biztonsága mellett, az ehhez használt gépek, a munkások és a környezet megóvása is nagyon fontos, így érdemes profikra bízni a dolgot. A Tutiteher csapata raklapos szállítás keretén belül oldja meg az ilyen jellegű megbízásokat, amihez profi eszközöket és tapasztalt szakembereket biztosítanak.

Önnek csak annyi a feladata, hogy minden fontos részletet megosszon a szakikkal, akik az előre megbeszélt díjért cserébe, pontosan a kérésnek megfelelően fognak eljárni. Minden esetben egyéni árajánlatot adnak, hiszen nem mindegy mit, mennyit és milyen körülmények között kell szállítani.

Ugyanakkor nem kell tartani a pótdíjaktól, a kisbetűs részletektől, ahogy az áru sérülésétől sem, mert pontosan tudják, hogy mit csinálnak és mit kell tenniük a siker érdekében. A raklapos szállítás a legnagyobb odafigyelés mellett fog végbemenni, így mindenféle idegeskedés nélkül várhatja, hogy megérkezzen a rakomány a megadott helyszínre.