Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Remekül hűt és fűt a Gree Comfort X

Remekül hűt és fűt a Gree Comfort X


Gree Comfort X

A légkondi hallatán sokan egyből ennek a hűtési funkciójára gondolnak, pedig a modernebb berendezések remekül teljesítenek a fűtést illetően is. Igaz ez a Gree Comfort X légkondicionáló esetében egyaránt, amelyiknek a hűtő és fűtő tulajdonságait maximálisan ki tudják élvezni a tulajdonosok. Egy korszerű eszközről van szó, amelyiknek a LED kijelzője és okos leolvasztó rendszere az innovatív mivoltát bizonyítja.
Ehhez hozzátartozik továbbá a programozható időzítő és az energiahatékony működés. A Gree Comfort X tehát újabb szintre emeli a komfortot és energiatakarékosságot otthon. Az inverteres klímák közül megvehető a 2,6, 3,5 és 7 kW-os névleges hűtőteljesítményű egyaránt. A G10 inverternek hála ez A++ energiaosztályú besorolást kapott.

Készenléti módban mindössze 0,5 W-ot fogyaszt a Gree Comfort X. Az inverteres technológiának köszönhetően pedig a készülék képes visszaszabályozni a teljesítményt, ami azt jelenti, hogy ha a szoba lehűlt, az energiafogyasztás a lehető legkevesebb lesz. Remek választás tehát a Gree Comfort X azoknak, akik nem csupán a hűtésre akarják használni ezt.