Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Rendelhetőek prémium minőségű strandzászlók egy év garanciával

Rendelhetőek prémium minőségű strandzászlók egy év garanciával


prémium minőség egy év garanciával

A vásárlók figyelmének a felkeltése kiemelt jelentőséggel bír a termékek értékesítése szempontjából. A különféle reklámfelületek ebben játszanak kulcsfontosságú szerepet. A strandzászlók egyedi megjelenésükkel és kiváló tartósságukkal kimondottan előnyös megoldásokat kínálnak a szabadban. A prémium minőség egy év garanciával párosul, így garantált az anyagi megtérülés. Cápauszony, csepp és téglalap formájú kivitelekben egyaránt elérhetőek.

Az egyedi talprendszereknek hála, a földhöz rögzíthető a termék. Ugyanakkor a nagyon erős, viharos szélben mindenképpen érdemes bevonni, a biztonság érdekében. A prémium minőség egy év garanciával beszerezhető strandzászlók évekig képesek ellátni a feladatukat.

Az anyagukat tekintve 100 %-ban hurkolt poliészter, ami fénynek, víznek és napsütésnek ellenálló, valamint 40 Celsius fokig mosható. Rendelhető mindkét oldalán nyomtatot zászló, ami tovább fokozza a reklámhatást. A profi-reklam.hu oldalon megtekinthetőek a különféle méretek, amelyek között lehet válogatni. A prémium minőség egy év garanciával olyan biztosíték, amit kár lenne elszalasztani.