Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Rendezett kert láthatatlan kerítéssel

Rendezett kert láthatatlan kerítéssel


láthatatlan kerítés

Mindenki szereti, ha a befektetett munkája meghozza az eredményt, így van ez a kert esetében is. A négylábú házi kedvencek sokszor megakadályozzák a gazdáikat abban, hogy rendezett kertjük megmaradjon. Sok bosszúságtól megmenti a láthatatlan kerítés a gazdákat, mert a kutya az eszköz hatására nem fér hozzá ezekhez a helyekhez.

Lehet ez a gyerekek játszótere vagy a veteményeskert, egyik sem a négylábú kedvenceink játszóhelye. A kerítés használatával elkeríthetjük a kutyamentesnek ítélt területeket az elektromos jelzések segítségével. Ezáltal a család kertje is szép marad, de a kutya is megtanulja, hogy mely helyeken tartózkodhat.

A láthatatlan kerítés elektromos impulzusok segítségével jelzi, hogy az adott terület tiltott zóna, a gazdák jelenléte nélkül is, tehát nem kell a családnak hazaérnie a munkából vagy iskolából arra, hogy a kedvencük a virágoskert tönkretételével töltötte a napját. Rengeteg különböző funkciót betöltő láthatatlan kerítés áll rendelkezésre, többek között vízálló és akkumulátoros kivitelek.