Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Roppant kedvező az autókulcs másolás ár

Roppant kedvező az autókulcs másolás ár


autókulcs másolás ár

Sokan már az autó megvételét követően, biztonsági okból kulcsot másoltatnak. Az autókulcs másolás ár attól függ, milyen típusú kulcsot szeretnénk sokszorosítani. A legtöbb kocsi nyitó ma már immobilizerrel, vagyis indításgátlóval van ellátva. A kulcs önmagában nagyon hasznos viszont, ha elhagytuk, akkor igazából mi is bajban vagyunk.

Az ilyen programmal ellátott indító abban különbözik a többitől, hogy egy chippel rendelkezik, ami minden gépkocsihoz egyedileg van rendelve. A jármű viszont nemcsak akkor nem indul el, ha rossz kulccsal próbálkozunk, hanem abban az esetben sem, ha meghibásodik az indító.

A másolásához speciális programozó gépre és az adott autótípushoz rendelt adatkábelre van szükség. Utána a chip elkészítése következik. Az immobilizeres kulcs elkészítése körülbelül 1 órát vesz igénybe. Egy ilyen autókulcs másolás ár valamivel többet tesz ki, mint a hagyományos típus, viszont célszerű már az elején beszerezni pótkulcsot, hogy az esetleges kellemetlenségeket megelőzzük és elkerüljük.