Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Sok múlik a mezőgazdasági gumiabroncson

Sok múlik a mezőgazdasági gumiabroncson


mezőgazdasági gumiabroncs

Elég csak egy pillantást vetni a hatalmas mezőgazdasági gépekre és egyértelműen láthatjuk, hogy minden alkatrészük a fokozott igénybevételre lett tervezve.

A mezőgazdasági gumiabroncs sem lehet kivétel ez alól, hiszen nélküle képtelenek lennének a haladásra. Úgy tűnhet, hogy egy hátsó traktor gumi sohasem kophat el viszont, ha nap mint nap bevetésre indul a szántóföldek könyörtelen világába, akkor nincs kegyelem a mezőgazdasági gumiabroncsnak sem.

A kemény földdarabok egy idő után szinte teljesen ledarálják a mezőgazdasági gumiabroncsokat. Ha eljön az idő, akkor nincs mese! Cserélni kell, hiszen nem kockáztathatjuk a munka leállását azzal, hogy nem gondoskodunk a szükséges mezőgazdasági gumiabroncs beszerzéséről.

Így sokkal nagyobb az esély egy durrdefektnek vagy annak, hogy a traktor beragad a sártengerbe, ahonnan csak egy másik segítségével szabadulhat ki. Ez időigényes ráadásul magas költségeket von maga után. A gumivásárlás és csere ennél sokkal gazdaságosabbnak számít. Nagyon sokféle géptípusra rendelhetünk abroncsokat a tutigumi.hu jóvoltából.