Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Sokan alábecsülik a romantikus hétvégi programok fontosságát

Sokan alábecsülik a romantikus hétvégi programok fontosságát


Erlavilla hétvége

Ahogy minden emberi kapcsolatnak, a párkapcsolatoknak is megvan a maguk dinamikája. Ez azt jelenti, hogy az egymásra találás kezdeti mámoros időszakát sokszor felváltja a rutin, az unalmas reggelek, a mókuskerék. Ezt a körforgást érdemes néha megbontani egy kis kiruccanással. Az évtizedek óta együtt élő párok esetében is ugyanolyan fontos a kettesben töltött idő, mint a friss kapcsolatokban (forrás: erlavilla.hu) Az ötlet általában mindenkinek szimpatikus, hiszen mindenki szeretne kikapcsolódni.

A nehezebb rész viszont az, hogy meghozzuk az elhatározást, elkezdjük a szervezést és foglalást bonyolítsunk egy mindkettőnknek szimpatikus szálláshelyre. Rendkívül gyakori, hogy azért halogatjuk a romantikus napok megvalósítását, mert úgy véljük, hogy unalmas lesz, nincs mit csinálni a semmi közepén. A tapasztalatok szerint, leginkább a férfiakra jellemző ez az előítélet. Mindenki megnyugtatására azonban el kell oszlatnunk ezeket a kételyeket, hiszen erről szó sincs, sőt! A párok sokszor nem tudnak betelni a nyugalommal és a kényeztetés végtelen mennyiségével. A wellness szolgáltatások, a masszázs, a hosszú, beszélgetéssel töltött séták, az elhúzódó kényelmes kávézások, sütizések mind-mind maradandó élményeket nyújtanak majd. A kirándulás végén azt fogjuk megállapítani, hogy előbb kellett volna belevágnunk. A kapkodással teli reggeleken visszagondolunk és elönt majd a kellemes élmények hada.

Ami pedig a párkapcsolatunkat illeti, mindenki, aki átélt már ilyen napokat, jól tudja, hogy egy újjászületéshez fogható a dolog. Újra egymásra talál két ember, olyan témákat sikerül átbeszélni, amelyek rég feledésbe merültek a hétköznapok rutinjában. Természetesen az is elképzelhető, hogy egyetlen szó nélkül közelebb kerülünk egymáshoz, amit a közösen töltött órák eredményeznek majd. Ez az egész olyan végtelenül egyszerűen hangzik, hogy talán pont ezért hihetetlen a legtöbb párnak. Egyszerű, hiszen ki gondolná, hogy akár egy hosszú hétvége után képesek leszünk más színben látni a világot?!