Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Sokféle felületre alkalmasak a Nike teremcipők

Sokféle felületre alkalmasak a Nike teremcipők


nike teremcipők

A világ vezető sportszergyártójaként, ez a márka hihetetlenül széles lábbeli kínálattal rendelkezik. Neymar és Cristiano Ronaldo csak kettő a sok más top futball sztár közül, akik az amerikai márka termékeit viselik a mérkőzéseken. A természetes és műfüves pályákra való modellek mellett, a Nike teremcipők a kínálat nagy részét képezik.

A Nike futballcipőket alapvetően szériákra osztják. Minden sorozat tartalmaz néhány beltéri változatot is, amiket kifejezetten úgy terveztek, hogy biztosítsák a játékosoknak a szükséges tapadást a sima és egyenletes beltéri felületeken. A Nike teremcipők magas kopásállósággal kell rendelkezniük, hogy ne hagyjanak nyomokat a padlón. A termékek nevében szereplő ID rövidítés beltéri cipőt jelöl. A legtöbb ilyen cipő azonban az IC rövidítést viseli.

Az ezzel a jelöléssel ellátott modellek kemény kültéri pályákra is alkalmasak és nem korlátozódnak a beltéri használatra. Ezek a sokoldalú Nike teremcipők igazi mindenesek, hiszen szőnyegszerű felületeken és mindenféle kemény pályán is használhatóak.