Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Sült rágnivaló többféle ízben

Sült rágnivaló többféle ízben


sült rágnivaló

Egyre többen tartanak papagájokat a lakásukban, hiszen ezek az aranyos madarak vidámabbá és boldogabbá teszik a napjainkat. Ezért gyengéd gondoskodásban, finomságokban kell őket részesítenünk, a sült rágnivaló pedig ízletes jutalomfalat számukra.

Sokáig elbíbelődnek a papagájok ezekkel a rudakkal, leköti a figyelmüket, ugyanakkor kellően sokféle ennivalót kapnak. Hatféle, különböző ízesítésű sült rágnivaló vásárolható meg egyetlen csomagban az arapapagaj.hu webáruház kínálatából, amivel néhány naponta variálható a finom csemege. Mindegyiknek más az íze és az összetétele. Ez a kiegészítő takarmány papagájoknak nemcsak az íze miatt kedvelt, hanem azért is, mert szórakozást biztosít.

Szépen fel lehet akasztani a kalitkában és miközben a madarak fogyasztják, jókat játszanak is vele. A papagájokról érdemes tudni, hogy imádják az édességet és nagy igényük van a változatosságra. A sült rágnivaló csomag háromféle gyümölcsös, tojásos, mézes és piskótás finomságot tartalmaz. Biztosan örülnének majd neki.