Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Szabaduljon meg a pluszkilóktól egy infraszauna segítségével!

Szabaduljon meg a pluszkilóktól egy infraszauna segítségével!Infraszauna

Infraszauna

Nincs is jobb a megérdemelt pihenésnél. Egy hosszú munkahét után, egy wellness szállodában kényelmesen kinyújtóztathatja megfáradt testrészeit. Azonban miért ne élvezhetné akár otthon is az infraszauna által nyújtott szolgáltatásokat?

Megközelítőleg 30 perc infraszaunázás alatt teste 600, vagy akár 800 kalóriát is veszíthet. A magas hőnek köszönhetően teste izzadni kezd, ezzel vezeti el a hőt, illetve így választja ki és szabadul is meg egyben a káros anyagoktól és a zsíroktól, amelyek felgyűltek a szervezetében.

Tehát a folyadékveszteséggel együtt súlyveszteség is bekövetkezik. Jelentős méreganyag távozik testéből infraszaunázás közben, ez pedig az immunrendszer megerősödésével jár, sokkal ellenállóbbá válik.

Amellett, hogy nagyon kényelmes, hiszen még csak mozogni sem kell és már is rengeteg kalóriától megfosztja Önt, nem mellesleg a vérkeringésre is jótékonyan hat. Az infraszauna használata közben nő a vérkeringés intenzitása, ez természetesen csak jót tesz szervezetének, hiszen ilyenkor a szív is hatékonyabban dolgozik.