Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Szakácskötény a konyhai műveszthez

Szakácskötény a konyhai műveszthez


Kényelmes szakácskötény

A főzés alkotás, mondhatni művészet. Miért fontos a szakácskötény beszerzése? Mert több funkciót ellát, megvédi a munkásruhát a foltoktól, a szakácsot pedig a vágásoktól és az égési sérülésektől. Akik a konyhában dolgoznak, sokféle munkafolyamatot végeznek el, ráadásul minderre rekordidejük van.

A teljes ruhadarab cseréje bonyolultabb, mint egy tiszta kötényt felkötni, így viszont az étteremben étkezők közé is könnyebben kimehet. A szakácsok sokféle kötény közül választhatnak mind színben, mind formában.

A kedvencek közé tartoznak azok, amelyeknek nagy zsebei vannak, így néhány konyhai eszköz mindig kéznél tartható. Szükségletek szerint, léteznek pamut, de akár vízlepergető darabok is, a konyha igényeitől függően. A színt általában az étteremtulajdonosak szabják meg, de a leggyakoribbak a sötétkék, vörös és fehér változatok.

A szakácskötények elengedhetetlen tartozékai a konyhának, mind higiéniai szempontból, mind a törvényben előírtak szerint. Használatuk kényelmes, sohasem fogja zavarni a szakácsot főzés közben.