Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Szakácsnadrág több színben

Szakácsnadrág több színben


szakácsnadrág

Az élelmiszeripari ruházat professzionális tervezésű változatai nélkülözhetetlenek a konyhákon dolgozó szakembereknek. Egy színvonalas szakácsnadrág kényelmében élvezetesebb a kemény munka, ráadásul ezek a modellek úgy kerültek kialakításra, hogy még a makacs szennyeződéseket is könnyen el lehessen róluk távolítani.

A netpolc.hu webshopban az XS mérettől egészen a 3XL méretig mindenki könnyen megtalálja a testi adottságaihoz illő darabot. A szakácsnadrág legtöbbje egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, úgyhogy vásárlás előtt ajánlott részletesen átnézni az adott modellhez tartozó leírást. A palettán szereplő Portwest S068 Harrow szakácsnadrág gumírozott derékrésszel, valamint mobiltelefonnak való zsebbel készült.

Speciális texpel bevonata révén vízlepergető hatású. Ennek köszönhetően rendkívül jól tisztítható, ami a szakácsnadrág esetében nagyon lényeges. Viselése közben a 100%-os pamut alapanyag adja a komfortérzetet. Normál és hosszított változatban egyaránt elérhető. Több színben vásárolható meg a termék a webshopban.