Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Személyiséghez passzoló 3D ajaktetoválás

Személyiséghez passzoló 3D ajaktetoválás


3d ajaktetoválás

A természetes szépséget meg kell tartani. A hölgyek sminkeléssel teszik ezt, viszont ezt az időigényes feladatot jelentősen megkönnyíti a sminktetoválás megfelelő típusa. A személyre szabott, egyéniséghez passzoló 3D ajaktetoválás például kimondottan kedvelt a nők körében. Ez a technika két módszerrel alkalmazható, a szájkontúr tetoválás fél satírral abban az esetben jelent kitűnő választást, ha az ajkakat korrigálni kell. A természetes száj és a tetovált kontúr közötti részt ebben az esetben besatírozza a szakember.

A 3D ajaktetoválás másik típusa a teljes satír, amit színtelen ajkak esetén tanácsos alkalmazni. Itt választható a természetes szájszín, de akár a rúzsozott hatás is elérhető. Az eljárás végleges eredménye tulajdonképpen 6-8 hét után lesz látható, tehát kizárólag csak ezután végezhető el a korrigálás is. A 3D ajaktetoválás után jellemző, hogy hangulattól, testhőmérséklettől stb. függően mindig más és más hatása van. De ha ezt megcsináltatja, biztosan könnyebb lesz a reggeli sminkelés.

Remek megoldás az alsó szemhéj tetoválás

Voltaképpen, a szemhéjtetoválásnak is két fajtája létezik, ami tartós sminket biztosít, ezzel időt spórolva meg a viselőjének. Az alsó szemhéj tetoválás azt jelenti, hogy a szem alsó peremén egy kontúrvonalat tetovál a szakember. Persze nem mindegy, hogy ki végzi el a tetoválás precíz feladatát. Feltétlenül olyan profit kell erre felkérni, aki tökéletes eredményt ad ki a kezéből.

Nos, a budapesti hölgyeknek szerencséjük van, mert a Szent István krt. 12. szám alatt található Sminktetoválás Stúdióban dolgozó szakértő munkájában semmi hibát nem fognak találni. Nála a felső és az alsó szemhéj tetoválás egyaránt kifogástalan eredményt hoz. Hibátlan munkája által kiemelhető a szem szépsége és nem kell félni attól, hogy bármilyen hatásra elmosódik vagy elkenődik a smink. A szemhéjtetoválás elkészítése nagyjából 1-2 órát vesz igénybe, ezután vékony varrat alakul ki a bőrön, ami pár nap alatt leesik. Leginkább fekete színnel történik az alsó szemhéj tetoválás, de kérésre barnával is lehet.