Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Szerezze be az újgenerációs autós multimedia lejátszót!

Szerezze be az újgenerációs autós multimedia lejátszót!


autos multimedia lejatszo

autos multimedia lejatszo

Autós multimedia lejátszó

A kerék megjelenése forradalmian új megoldások tárházát jelentette a társadalomnak, aminek a segítségével egy csomó megoldandó kérdésre választ és egyben megoldást kaptunk.

Az újgenerációs érintőképernyős autós multimedia lejátszó viszont nemcsak megoldást, de egyben élményt is jelent a gépjármű tulajdonosoknak. A rengeteg funkciót ellátó kijelző számos multimédiás megoldást hagyott faképnél, az új innovációknak köszönhetően.

Bárhol bármikor egy információs központot varázsol az autónkból, hiszen a filmeken és sorozatokon kívül, könnyen kapcsolódik az okostelefonunkhoz. Az autós multimedia lejátszó memória kártyával is ellátható, sőt, USB bemenettel is rendelkezik.

A többnyelvű opciókon kívül, tolatókamerával is csatlakoztatható készülék tolatáskor jelzi, hogy mikor kell a fékre lépni. Mintha a saját szemünkkel figyelnénk a történéseket. Ha tényleg szeretne egy titkárnőt a kocsijába, ami még a helyes útvonalat is megmutatja Önnek, bátran vegye meg és próbálja ki az autós multimedia lejátszó legújabb generációját, mert nem fog csalódni!