Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Szintetikus parókák a frizura megváltoztatásához

Szintetikus parókák a frizura megváltoztatásához


szintetikus parókák

Túlságosan hullik a haja, több helyen elvékonyodott vagy csak egyszerűen gyenge? Talán épp ellenkezőleg: örül a dús hajának, de szeretné meghosszabbítani vagy kipróbálni egy új frizurát beavatkozás nélkül? A szintetikus parókák megoldásként szolgálnak mindezekre az esetekre.

Ezek a termékek mind a különböző betegségekkel küzdő nőknek, amik csökkentik a valódi frizura esztétikáját, mind pedig azon hölgyeknek segítenek, akik azonnali változást szeretnének. A szintetikus parókák az egyik legnépszerűbb hajhosszabbítási és hajdúsítási módszernek számítanak a világon, ráadásul a helyi kopaszodást is elfedhetik.

Szalonunkban az extrém hosszúságú, akár derékig érő póthajak is helyet kaptak. Ez azonban nem minden, ha erről a póthajról van szó. A szintetikus parókák színárnyalatai biztosítják, hogy Ön megtalálja a tökéletes árnyalatot, hiszen rengeteg színben kínálunk termékeket, az egyszínű feketétől és a nagyon sötétbarnától kezdve, a középbarnán és a világos bézsen át a szalma-, mogyoró- és platinaszőkéig.