Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Szürke színű női munkaruha

Szürke színű női munkaruha


női munkaruha

Míg régebben szinte kizárólag a fehér köpeny volt az egészségügyben és a szépségiparban dolgozók munkaruhája, addig ma már számtalan szín, stílus és kialakítás közül lehet válogatni.

Például a healerstore.com webáruház női munkaruha kollekciójára, a világszerte tendenciaként megjelenő innovatív stílus a jellemző. Egyedülálló ruházati cikkek rendelhetőek innen, amit az amerikai stílus, az olasz design és a részletekről való rendkívüli gondoskodás eredményez.

Nagyon sokféle színű, árnyalatú és kialakítású női munkaruha fedezhető fel a webshop termékpalettáján. Vannak közöttük tunikák, nadrágok, amelyek komfortos munkavégzést tesznek lehetővé. Jó választás lehet a szürke Kyle, 4 zsebes, extra puha pamutból készült, karcsúsított női munkaruha, ami több órán át tartó munkaidő alatt is kellemesen simul a viselőjének testére.

Rendkívül csinos modell, amit jelenleg jelentős árleszállítással vásárolhatunk meg. A Kyle női munkaruha az eredeti 28 990 helyett mindössze 17 000 Ft-ért vehető meg. A széria limitált.