Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Szúrófűrészlap többféle anyaghoz

Szúrófűrészlap többféle anyaghoz


szúrófűrészlap

Manapság már hatalmas számban érhetőek el a különféle szerszámgépek, amelyek profi felhasználást tesznek lehetővé. Még egy hobbibarkácsoló is beszerezhet olyan gépet, ami akár ipari környezetben is megállná a helyét. A szúrófűrészek választéka szintén változatos, hiszen minden gyártó egyedi funkciókkal ellátott termékeket kínál. De ezek mit sem érnek minőségi szúrófűrészlap nélkül. Aki gyakran dolgozik ilyen eszközzel, az jól tudja, hogy mennyit számít ez a tartozék.

Tulajdonképpen ezen múlik, hogy milyen lesz a végeredmény. Elég kellemetlen, amikor egy pontos vágat kivitelezése közben eltörik a szúrófűrészlap, hiszen a silány termékekkel ez gyakran előfordul. A prémiumváltozatok viszont kellően rugalmasak, ezért egy kis feszítés hatására sem pattannak el. Ezen kívül, a fogak sem kopnak el vagy csorbulnak ki idő előtt. Ehhez viszont az is fontos, hogy az adott anyaghoz a megfelelő szúrófűrészlapot használjuk. Vághatunk fát, műanyagot, fémet, viszont mindig győződjünk meg arról, hogy megfelelő szúrófűrészlap van a gépben!

Finom vágatok mini körfűrészlap segítségével

Ahol már a dekupír nem elég, ott más eszközökre is szükség lehet. Precíz vágatok kivitelezésére alkalmas a mini körfűrészlap. Ugyanúgy használhatjuk, mint az átlagos változatokat, csupán ez lényegesen kisebb. Minden 15 mm-es tengelyű körfűrészhez használható. A keményfa, laminált anyagok, műanyag lemezek remekül vághatóak ezzel az eszközzel. Az aprócska méret ellenére, nagyon jól bírja a strapát a Bosch mini körfűrészlap, ami megerősített fogakkal rendelkezik.

Nemcsak, hogy nem kopik el, de a fogak sem csorbulnak ki, az intenzív igénybevétel ellenére sem. A megerősített fogaknak köszönhetően, gipszkartonhoz és alumíniumhoz is használható. Nagy hasznát vehetjük lakásfelújítás alkalmával. Csak elő kell kapnunk és a keményfémen meg a betonon kívül, szinte bármit vághatunk a segítségével. Az onlinszerszam.hu kínálatában megtalálható a kifejezetten faanyaghoz készült változat is. Ezzel padlóléceket, faburkolatokat és forgácslapokat is vághatunk.