Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A targoncavezetői tanfolyam munkaidőn kívül történik

A targoncavezetői tanfolyam munkaidőn kívül történikTargoncavezetői tanfolyam

A folyamatosan fejlődő építőiparban az anyagmozgatás gépesítése folyamatosan igényli az új szakképzett munkaerőt. A targoncavezető tanfolyam ideális alternatíva arra, hogy az esélyek növekedjenek az elhelyezkedés terén, a munkaerőpiacon. Ha megszerzi a jogosítványt, rengeteg munka kínálkozhat a szállítás, raktározás területén, áruházakban, logisztikában, valamint az építészet világában egyaránt.

Jó hír, hogy megszerzéséhez nem kell különösebb szabványoknak megfelelni, bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, orvosilag alkalmas, amiről különben az iskola üzemorvosa helyben kiállít egy igazolást, illetve legalább nyolc általános iskolai végzettséggel kell rendelkezni.

A targoncavezetői tanfolyam elméleti tananyaga nem nehéz és a gyakorlatot is könnyen elsajátíthatja mindenki. Az iskola mindenben segíti a hallgatókat, hogy sikeres vizsgát tudjanak tenni az elméleti és gyakorlati részét is beleértve. Érdemes tudni, hogy az oktatás soha nem történik munkaidőben, így bárki részt vehet rajta, általában 17 órától kezdődnek a foglalkozások.