Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Tartós eredményt kínál a póló szitázás

Tartós eredményt kínál a póló szitázás


póló szitázás

Ismét itt a nyár, aminek az előnye, hogy kicsit lezserebben lehet öltözni. Ha nem akarunk bármilyen felsőt magunkra ölteni, csak olyat, ami biztosan kifejezi az egyéniségünket, netán munkánkból adódóan elengedhetetlen adott feliratokkal, jelzésekkel ellátott ruhadarabot viselnünk, akkor adjunk az apró részletekre! Jó döntés, ha a póló szitázás mellett voksolunk, ugyanis ezen eljárásnak hála, gyorsan lehet nagymennyiséget készíteni. Szinte nem létezik olyan minta és szöveg, kép, amit ne lehetne felvinni.

Természetesen, mielőtt megtörténne a végső munkafázis, érdemes árajánlatot kérni, hogy tudjuk, milyen összeggel kell majd számolnunk a póló szitázás esetében. Egyszerűen kiváló reklámfelületnek számítanak a ruhaneműk, ugyanis bárki, aki magára ölti azokat, két lábon járó hirdetőtáblává változik és messzi földre elviheti a vállalkozásunk nevét. Csak saját felhasználásra is készülhetnek termékek, amiket adott alkalmak során öltünk magunkra. A póló szitázás technológiája révén, a tartósság és minőség garantált, tehát a befektetésünk megtérül.

Remek ajándéknak számít egy névre szóló hétköznapi tárgy, amit az ember rendszeresen használ. Legyen az meglepetés vagy konkrét reklám, a pohár nyomtatás lehetőségeit megéri kiaknázni. Az aamillernyomda.hu weboldalon minden fontos információt megtalálunk, amire csak szükségünk lesz a folyamat elvégzéséhez. Ha van előre legyártott rajz, minta, amiben gondolkodunk, akkor arra hívjuk fel a szakemberek figyelmét! A pohár nyomtatás esetében több apró részletre figyelni kell.

Ezek közé tartozik a színek száma, pontos méretek és természetesen a tárgy anyaga, alakja és hasonlók. Amennyiben minden adott, 12 órán belül megkapjuk a konkrét árajánlatot. A pohár nyomtatás sürgősségétől függően, akár expressz módon is elvégezhető, aminek esetében elég mindössze 72 óra és máris kész lesz a vágyott eredmény. Előre megvásárolt alapanyagra is készülhet minta. A pohár nyomtatás legvégső része az átvétel, amire szintén többféle mód választható. A személyes átvétel vagy házhozszállítás egyaránt megoldható.