Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Tefal serpenyő szett az örömteli sütéshez

Tefal serpenyő szett az örömteli sütéshez


tefal serpenyő szett

A Tefal serpenyő szett igazi ünneppé varázsolja a sütést, legyen szó pár édes palacsintáról vagy zamatos húsról. A Tefal átlagon felüli minőségével mindenki tisztában van. Nagyon sokan választják ennek a márkának az edényeit, elsősorban pedig a serpenyőket.

A Tefal serpenyő szett rengeteg fogáshoz megfelelő, főként a sültekhez. Ha pedig a tisztításnál odafigyelünk arra, hogy ne sértsük fel a bevonatát, akkor jó eséllyel sokáig kiszolgálnak majd minket. A különleges tulajdonságokkal ellátott változatokkal még a kezdő szakácsok is jól elboldogulnak. Az ételek ezekben ugyanis nem tapadnak le, nem égnek oda, ezért a gasztronómiai szárnypróbálgatás alatt nem érheti az embert kudarc.

Nagyon finom húsokat, tojásos ételeket, zöldségeket és édességeket lehet bennük sütni kevés zsíradékkal. A Tefal serpenyő szett többféle anyag felhasználásával készül, mint a magas minőségű teflon vagy a rozsdamentes acél. A mosogatógépben is tisztítható serpenyők hosszú élettartammal bírnak, a vásárlók legnagyobb örömére.