Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Tegyen Ön is a korai magömlés ellen!

Tegyen Ön is a korai magömlés ellen!


Tegyen a korai magömlés ellen

Tegyen a korai magömlés ellen

Tegyen a korai magömlés ellen

A férfiak a nőknél nehezebben beszélnek a szexuális problémáikról, a legtöbben még maguknak sem szeretik bevallani, hogy bizony probléma van. A korai magömlés ellen tenni lehet és persze kell is, ha nem szeretnénk, hogy a párkapcsolatunk megromoljon, önbecsülésünk sérüljön.

Nem visszafordíthatatlan problémáról beszélünk, amibe bele kellene törődni. Bizonyos kutatások szerint, a férfinépesség 20-30 %-át érinti a probléma, ami hatalmas szám. Érdemes szakemberhez fordulni és kipróbálni néhány szert, amit kifejezetten a korai magömlés ellen terveztek. Talán nem is gondolnánk, de a potencianövelő szerek nagyszerűen megoldják ezt a gondot is, mert ezek a készítmények nemcsak a testi vágyat fokozzák, hanem képesek szabályozni az ejakulációt is. Házi praktikákat is be szoktak vetni a férfiak a korai magömlés ellen, de ezeknek a hatékonysága bizony sokszor elmarad.

Hazánkban is több lehetőség áll a férfiak rendelkezésére, amelyeket valóban kár lenne hanyagolni és mély depresszióba zuhanni a probléma miatt.