Pécsi Tavaszi Fesztivál Építkezés,Webshop Telepítési útmutató a betonkerítés felállításához

Telepítési útmutató a betonkerítés felállításához


Elemeskerítés

Weboldalunkon elhelyeztünk egy telepítési útmutatót, így mindenki még a vásárlás előtt el tudja dönteni, hogy egyedül nekivágjon-e a feladatnak vagy szakember segítségét is igénybe vegye.

Ugyanis a betonkerítés mozgatása nem könnyű, tehát jó tisztában lenni azzal, hogy a telepítés miként történjen. A tervezés során különös gonddal odafigyeltünk arra, hogy a betonkerítés elemek jól illeszkedjenek egymáshoz és az elhelyezésük is minél egyszerűbb legyen.

Az oszlopok tengelyvonala egymástól 157 cm távolságra kell legyenek. Ezután ki kell ásni egyenként 40 x 40 x 80 cm szélességű és mélységű gödröt. Ahhoz, hogy egyenes vonalat kapjunk, a legegyszerűbb, egy zsineget kihúzni. A betonkerítés elemei merevek, tehát nem tolerálják a legkisebb elhajlást sem.

Arra is figyelni, kell, hogy a terep milyen, hiszen, ha nem egyenes akkor szinteltolásokat kell kialakítani. Az oszlopok stabilitása nagyon fontos, hiszen ezekhez illesztődik a többi kerítéselem. Weboldalunkon részletes leírást és rajzot is közzétettünk, de vásárláskor is szolgálunk útmutatással.