Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A terhesség alatt foghúzás időben történjen

A terhesség alatt foghúzás időben történjenTerhesség alatt foghúzás

A terhes hölgyek minden egészségügyi vizsgálaton vagy beavatkozáson elég nagy figyelmet kell kapjanak. A terhesség alatt foghúzás, fúrás és egyéb kezelések nyugodtan elvégezhetőek. A komolyabb teendőket, ha teheti, akkor a baba születése utánra hagyja. Ha viszont van rá lehetősége, előzze meg a problémák kialakulását. Ezt rendszeres ápolással, tisztítással teheti meg a mindennapok során. Emellett járjon el kontrollvizsgálatokra. A terhesség alatt foghúzás érzéstelenítő alkalmazásával is történhet, mivel semmilyen mellékhatása nincsen.

A beavatkozás elvégzését a második trimeszterben ajánlják a legjobban, amely a 24. hétig tart. A terhesség alatt foghúzás elvileg megvalósítható. Ha fájdalom jelentkezik valamelyiknél, ne tűrjön neki, ha nem lehet megmenteni, essen át az eltávolításán. Ilyenkor semmilyen erős gyógyszert, mint például antibiotikumot, fájdalomcsillapítót nem szabad szedni, mert nagyobb kárt tehet a magzatban. Az utolsó három hónapban semmilyen kezelést nem ajánlanak, mivel ilyenkor bármilyen fajta kényes dolog lehet.

A mozgó fogkorona visszaragasztása egy teljesen biztonságos és fájdalommentes eljárás. Mitől is történhet ez, erről most néhány mondatban szó fog esni. Az egyik leggyakoribb oka a szuvasodás vagy az ételek rosszul történő megrágása, harapása. Az ilyen jellegű segítségre akkor van szükség, amikor a tömés már egyáltalán nem segít abban, hogy a fog stabil és esztétikus legyen, ez főleg az első darabokra jellemző. A mozgó fogkorona visszaragasztása úgynevezett ragasztócement alkalmazásával valósítható meg.

Ez az anyag magas minőségű, erős és biztosítja a pontos tapadást. Azért is jó ez, mert evés közben az ételmaradékok nem kerülnek alá. A mozgó fogkorona visszaragasztása után akár hosszú éveken át zavartalanul használhatja azt. A mai modern technikának köszönhetően, a külső szemlélők észre sem fogják venni, hogy nem valódi. Évente legalább egy-két alkalommal látogassa meg az orvost még akkor is, ha nincs panasza, rutinvizsgálatokra szinte mindig szükség van, így nyugodtabb lehet.