Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Textilfesték a ruháink újjászületéséhez

Textilfesték a ruháink újjászületéséhez


textilfesték

Papír vagy vászon helyett, valami egészen más, izgalmas felületen szeretné kipróbálni, hogy rejtőzik-e Önben egy 21. századi Picasso, vagy egyszerűen csak színesebbé tenné a hétköznapjait, pontosabban a ruhatára egyes darabjait?

Néhány kiváló minőségű és könnyen beszerezhető textilfesték mindkét esetben megoldást jelenthet. A Művészellátó nevű online boltban, a piacvezető DEKA márka termékeiből válogathatnak a vizuális művészetekhez vonzódók. Ezek az anyagkímélő és tartós hatást biztosító textilfestékek, az egyszerű fehér pólón éppen olyan sikeresen alkalmazhatóak, mint egy kopott nadrágon vagy régi edzőcipőn. Aki első alkalommal alkot valamilyen textilanyagon, annak érdemes világos alapú szöveten kezdeni a műveletet.

De azt sem árt figyelembe venni, hogy a kisebb felületre tervezett, részletgazdag mintákhoz az ecsettel felvihető textilfesték ajánlott, míg a nagyobb felületeken a spray formában kapható változat előnyösebb. A textilfestékekkel való „művészkedés” a család legfiatalabb tagjaival is kitűnő móka lehet, jó ötlet hát a gyerkőcöket is bevonni a színező akcióba.