Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Tökéletes kényelmet biztosít a férfi galléros póló

Tökéletes kényelmet biztosít a férfi galléros póló


Férfi galléros póló többféle színben

Igazán trendi, kényelmes és tartós férfi felsőruházatot szeretne venni, méghozzá olcsóbban, mint amennyiért az üzletek kínálják? A férfi galléros póló sportos és elegáns viselethez egyaránt igazítható, így otthon, sportoláskor, munkahelyen, de még szabadidős programokhoz is bármikor fel tudja venni.

Termékeink a legjobb márkák gyártósorairól érkeznek, így a minőség garantált. A legtöbb férfi galléros póló piké anyagból készül.

Valójában pamut, csak olyan technika segítségével készül, aminek során a textil tartósabbá válik, így időtálló lesz a sok mosás és vasalás ellenére is. A gombos, galléros változat előnyös télen-nyáron egyaránt, hiszen pólóval, mellénnyel, de még zakóval is felvehető.

Természetesen női modell is kapható, ami ugyanúgy magában hordozza azokat a kvalitásokat, mint a férfi galléros póló. Széles méret- és színválasztékot tettünk elérhetővé a magánszemélyeknek és vállalatoknak, a galléros felsőruházat ugyanis megállja a helyét, mint munkaruha is. Gépi hímzéssel logózható, így az nem kopik ki, a magas mosási hőfok ellenére sem.