Pécsi Tavaszi Fesztivál Szórakozás Tv előfizetés – kihagyhatatlan ajánlat

Tv előfizetés – kihagyhatatlan ajánlatTv előfizetés

Tv előfizetés

Jó néhány országban már az 1930-as évektől létezik a televízió, ám Magyarországon csak az 1950-es évektől. Azóta nagy fejlődésen ment keresztül. Azonkívül, hogy műsort közvetít, számos egyéb funkcióval van ellátva. A tv előfizetés ma már nem idegen, sőt minden háztartásban megtalálható.

A megrendelő csatornák százaiból választhat olyan csomagot, amelyben megtalálja az őt szórakoztató csatornákat, legyen szó filmekről, sorozatokról, sportról, tudományos csatornákról, hírekről vagy bármilyen más kategóriáról.

Az Invitel csomagajánlatában ez mind megtalálható. A Színvilág S alapcsomagban 38 tévé- és rádiócsatorna, mindemellett négy hd csatorna áll az előfizető rendelkezésére, A Színvilág M egy családi csomag, amelyben 80 tévé- és rádiócsatorna, négy hd csatorna van, míg a Színvilág L az extra csomag,

amelyben kilencvenhét tévé- és rádiócsatorna, négy hd csatorna létezik. Ez a tv előfizetés ajánlat különböző eltérésekkel egy év, két év, akár határozatlan hűségidőre szól. A feltételekről bővebb információt nyújt az ügyfélszolgálatuk.