Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Ultrahangos inhalátor a téli időszakra

Ultrahangos inhalátor a téli időszakra


ultrahangos inhalátor

Itt van az ősz, a náthás, influenzás szezon, amikor gyermekek, felnőttek egyaránt gyakran megbetegednek, és ilyenkor nagy segítség lehet a gépi inhalálás. Például az ultrahangos inhalátor a felső légúti problémák mellett, eredményesen használható a hörgő és a tüdő megbetegedések esetén is.

Működése során, a nagyfrekvenciás rezgés hatására részecskék válnak le, amelyek összekeverednek a levegővel. Előnyei közé tartozik a kisebb szemcseméret, a csendesebb és rövidebb kezelési idő, ami körülbelül 10 perc. Mivel az ultrahangos inhalátor kisméretű, utazáskor is magunkkal vihetjük, illetve kényelmes pozícióban, fekve is lehet használni, ami egy beteg ember esetében nagyon jó.

Elemmel és akkumulátorral működtethető változatban egyaránt kapható ez a készülék. A harmoniagyogyaszat.hu weboldalról Ön is egyszerűen megrendelheti. A GMED ultrahangos inhalátor most 11%-os árkedvezménnyel vehető meg. Tulajdonságairól, illetve a használat utáni tisztításáról minden információt megtudhat az említett honlapon.