Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Utazás a Belső Föld felé

Utazás a Belső Föld feléBelső Föld Almanach

Sokakat érdekel, hogy valójában milyen lehetett az emberiség a jól ismert korok elején. Tényleg úgy lenne, ahogyan a jelenlegi tudomány állítja az evolúció szerint? Egyszer csak lemásztunk a fáról és két lábra egyenesedtünk, majd idáig fejlődtünk? Nem lehet, hogy valójában egy sokkal nagyobb tudás birtokosaként érkeztünk, majd a sötétségbe süllyedve jutottunk el a jelenlegi állapotunkig? A Belső Föld Almanach olvasmányból talán néhány válaszra lelünk.

Létezik olyan teória is, ami szerint a jelenlegi emberiség már nem az első a Földön, hanem a sokadik és az előzőek nyomtalanul eltűntek. Remek példa erre a Maják törzsei.

A Belső Föld Almanach kivételes könyv, ami bizonyos szinten misztifikációnak tűnhet, de érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mégis mi van, ha igaz? Tényleg többek lennénk egyszerű fogyasztóknál, mint amit a jelenlegi társadalom ránk akar erőszakolni? Hol kezdődött az emberiség igaz története? Megannyi kérdés és némelyekre talán a Belső Föld Almanach válaszokat kínál, ha azt a kezünkbe vesszük.