Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Városi kerékpár a dugók elkerülése végett

Városi kerékpár a dugók elkerülése végettVárosi kerékpár

Bizonyára Ön is unja már a nagyvárosi közlekedési dugókat, a bosszankodást, hogy nem ér oda időben a munkahelyére vagy egy találkozóra. Ha már elege van abból, hogy rengeteg időt pazarol el a forgalomban, akkor itt az ideje egy városi kerékpár beszerzésének. Egyre többen mondanak le az autós utazásról a biciklizés javára.

Nagyon praktikus, hiszen számos olyan helyre eljutunk vele, ahova autóval nem lehet, és még a parkolócédulákat is megspóroljuk. Nem mellékes, hogy rendkívül egészséges mozgásforma, ráadásul a környezetet is kíméli. Ha pedig óvatosan és figyelmesen közlekedünk vele, akkor még biztonságosnak is mondható.

Nincs szükség hozzá jogosítványra, és nincs korhoz kötve. A gomobility.eu kínálatában nagyon sok, minden igényt kielégítő városi kerékpár található, hiszen találunk férfi és női kivitelezésűeket, hagyományosakat vagy modernebbeket, hazai vagy külföldi gyártmányúakat. A Vanmoof holland design kerékpárokat Budapesten kizárólag a Go Mobility Cityben lehet megtekinteni és megvásárolni.