Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Végre gondmentes a reptéri autóbérlés

Végre gondmentes a reptéri autóbérlésReptéri autóbérlés

Egy nyaralás után, amikor az ember kipihent és feltöltődött, semmiképp sem akar a reptérről taxival vagy tömegközlekedéssel hazajutni, hiszen az időigényes és nagyon drága. A reptéri autóbérlés ezen gondokat egyből megoldhatja, hiszen ez egyszerre olcsó, megbízható és nagyon hatékony. Kétség sem fér hozzá, hogy egyesek azért választják ezt, mert egy taxi fuvardíj töredékéért vehetik át a kölcsönzött autót.

Ha a Car Rent céget választja az ügyfél, akkor fontos a reptéri autóbérlés szándék esetén tudatni az ügyintézővel a repülőgép számát annak érdekében, hogy a munkatárs követhesse a repülőgép pontos érkezési időpontját. A kolléga késéskor is a reptéren fogja várni a lefoglalt bérautóval a klienst. A reptéri autóbérlés lehetőséget a külföldiek is kihasználhatják. Ehhez nyilván személyes okmányok és útlevél szükséges. Azt nem szabad itt elfelejteni, hogy a kuncsaftnak sohasem keletkezik többlet költsége emiatt. Külföldi személyeknél a reptéri autóbérlés esetében persze fontosnak bizonyul az angol ismerete, hiszen a kommunikáció hiányában a reptéri átvétel nem lehetséges. Nem csupán a repülővel történő hazaérkezéskor ajánlott kocsit bérelni. Az autóbérlés Budapesten külföldre is teljes mértékben megfontolandó. Sokan tudják, hogy mennyire jó dolog egy megbízható verdával egy külföldi országba elutazni, legyen az Magyarországgal szomszédos vagy éppen az EU-n belül egy távolabbi hely. Az autóbérlés Budapesten külföldre szolgáltatás esetében a fent említett cég nem korlátozza a kocsik mozgását.

Egyedül csak a napi kilométer limittel kell számolni, ami 300 km. Ezen táv felett 20 Ft/km plusz költséggel lehet bérelni a járgányt. Az autóbérlés Budapesten külföldre történhet az úgynevezett assistance biztosítással. Ez a vállalkozás 700 km távolságra vállalja ezt és ennél távolabbi úti célhoz plusz assistance biztosítást szükséges kötni. Erről még több információval szolgálhat a cég ügyintézője. Az autóbérlés Budapesten külföldre akkor is kihagyhatatlan, amikor valaki síelni szeretne menni. Ekkor a kuncsaft a síboxot is igényelhet. Itt is, akárcsak a reptéri kölcsönzésnél, igényelhetnek verdát nem magyar állampolgár, de Magyarországon tartózkodó személyek is.