Pécsi Tavaszi Fesztivál Szellőztető Vigyázzon egészségére a hővisszanyerős szellőztető használatával!

Vigyázzon egészségére a hővisszanyerős szellőztető használatával!A hővisszanyerős szellőztetőnek nagyon sok előnye van

Nátha vagy influenza esetén, az egyik leggyakoribb kérdés talán az, hogy hol kaphattuk el. Sokan csodálkoznak azon, hogy például a gyermeket ki sem vitték, idegen ember nem volt az otthonukban, aki megfertőzhette volna, mégis felütötte fejét a betegség.

Nincs azonban min csodálkozni, hiszen elég egy ablaknyitás és máris bejuthatnak a baktériumok, vírusok a lakásba. A hővisszanyerős szellőztető számos előnye mellett, még ebben a kérdésben is sokkal jobb megoldást nyújt a lakás szellőztetésére, mint más módszerek. Természetesen szeretnénk, ha friss, oxigénben dús levegő lenne az otthonunkban és ennek érdekében igyekszünk minél gyakrabban szellőztetni, de ez sajnos azzal jár együtt, hogy a kint lévő rengeteg szennyeződés is bejut a lakásba.

A hővisszanyerős szellőztetővel úgy biztosíthatjuk a kellemes levegőt, hogy közben semmilyen káros anyag nem jut be, nem beszélve a zajról és télen a hidegről, illetve nyáron a nagy melegről. A hővisszanyerős szellőztető segítségével tehát sokat tehetünk a családunk egészségének megőrzése érdekében.