Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Virágcsokor születésnapra üdvözlőkártyával

Virágcsokor születésnapra üdvözlőkártyávalÜnnepi csokor

Ünnepi csokor

A születésnapok dátuma nem nyilvános. Ezt a dátumot csak a közeli ismerősök, barátok és természetesen a hozzátartozók tudják. Sokan mondják, hogy a kor nem számít, de a gyakorlat mást mutat.

Munkatársaink belesnek ezekbe a féltett pillanatokba, hiszen a virágcsokor születésnapra szállítása esetén nem lehet eltitkolni ezt a napot. Persze az évet el lehet, de igazából ez minket nem is érdekel. Az annál inkább, hogy az ünnepeltnek örömet okozzunk, ami általában sikerül is. Van, aki tudja, hogy érkezik egy virágcsokor születésnapra, de van, akinek teljes a meglepetés.

Ilyenkor az esetek legnagyobb részében nagy az öröm. Hiszen a virágnak mindenki szokott örülni és annak ellenére, hogy személyesen vagy telefonon biztos, hogy már gratulált a megrendelő, de a virágcsokor születésnapra mindig örömet okoz.

Sokan nekünk hálálkodnak, különösen az idősebb generáció. Hiszen mi szállítjuk ki és adjuk át ezt a szép meglepetés ajándékot. A csokrok mellé gyakran üdvözlőkártyát is mellékelnek a megrendelők, amelynek szövegét a megrendeléskor kell leadni.