Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Wifi termosztát sajátos funkciókkal

Wifi termosztát sajátos funkciókkal


wifi termosztát

A modern ember egyik, úgymond „mániája” az irányítás. Ma már hozzászoktunk ahhoz, hogy jóformán mindent lehet vezérelni valamilyen formában. Legyen az egy televízió, klímaberendezése, garázskapu, többnyire mindegyikhez van távkapcsoló, amivel a parancsok kiadása megtörténhet.

A wifi termosztát ezt az igényt tovább fokozza. Mivel a termékeket a megfelelő applikációkon keresztül, internet csatlakozás jelenlétében bárhonnan el lehet érni, így megoldható a lakás fűtésének irányítása, akár több 10 kilométerről. Ilyen formában rengeteg energia takarítható meg, főleg olyan otthonokban, amelyekben többségében nem tartózkodik a tulajdonos, mert az idejének nagyobb részében valahol távol dolgozik.

A wifi termosztát a kazánvezérlő egységgel, vezetékes vagy rádiófrekvenciás úton tartja a kapcsolatot. Érdemes megemlíteni a speciális vezérlő funkciókat, amilyen a OpenTherm vagy a Geofencing. Ezek jelenlétében a wifi termosztát még inkább kiaknázhatóak, amivel a takarékoskodás maximumra növelhető. Itt az ideje kézbe venni az irányítást egyszerűen!