Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Wizzair bőrönd a hosszú utazásokra

Wizzair bőrönd a hosszú utazásokra


Wizzair bőrönd

Utazásnál gyakran meggyűlik a bajunk a ruhák megfelelő elhelyezésével. Például a Wizzair bőrönd mérete elsőnek kicsinek tűnhet és hamar pánikolhatunk. Azonban mindenre van megoldás. Kirándulásnál vagy nyaralásnál sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy mindenből többet pakolunk be. Ennek következménye, hogy később alig tudunk ajándékot beszerezni, mivel nem marad a táskában hely.

Ráadásul mindenkinek van egy olyan kedvenc farmere hozzáillő felsővel, ami az utazás mindennapján rajta lesz, így lehet, hogy néhány ruhát fel sem veszünk majd. Akkor minek vinnénk magunkkal? Időjárástól függően, 2 nadrág bőven elég lehet. Ha az egyiket magunkra vesszük, a bőröndbe máris több lesz a hely.

A felsőket sem kell feltétlenül naponta cserélgetni, a pulóverek pedig akár az egész hetet kibírhatják. Amiből tényleg napi váltás kell, az nem foglal sok helyet, így máris meg tudjuk venni az összes ajándékot, amit kinéztünk magunknak. Ha nem akarunk meglepetéseket, akkor a Wizzair bőröndbe tegyünk tűt és cérnát is!