Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Zsírégető edzésterv nőknek és férfiaknak – Így hozd formába magad a nyárra!

Zsírégető edzésterv nőknek és férfiaknak – Így hozd formába magad a nyárra!


Intenset zsírégető edzésterv

Ha jól megfigyeljük, látni fogjuk, hogy Magyarországon rengeteg ember él több-kevesebb súlytöbblettel. A képlet rendkívül egyszerű, ha több az energiabevitel, mint amennyit felhasználunk, akkor hízni fogunk, fordított esetben pedig fogyni. Sokaknak segített már az Intenset zsírégető edzésterve. Célszerű elkezdeni ezeket az edzéseket, ha szeretnénk leadni néhány kilót a súlyunkból. Ráadásul a gyakorlatokat az otthonunkban, a saját időbeosztásunknak megfelelően végezhetjük napi rendszerességgel.

Az alacsony intenzitású gyakorlatokkal tanácsos kezdeni, ebbe a kategóriába sorolandó minden, ami nem megerőltető, például a nyújtás, a bemelegítés, a gimnasztika. Tudni kell, hogy az edzések hatékonysága egyenesen arányos a nehézségükkel, tehát ahhoz, hogy valóban zsírégetés történjen, megerőltető gyakorlatokat szükséges végeznünk. Nagyon sok gyakorlat sorolható a közepes intenzitású edzésformák közé. Ebbe a kategóriába tartozik a futás, az úszás, sőt, még a hólapátolás is!

Sok jótékony hatása van ennek az intenzitásnak, általa edződik a szív, a keringési rendszer, nő az állóképesség és az erőnlét. Minél több izomcsoport vesz részt a mozgásban, annál nagyobb az intenzitás. Létezik a magas erősségű zsírégető edzés, ami egy speciális fajta, mert nemcsak mozgás közben, hanem jóval utána is, a regeneráció fázisában is sok kalóriát használ fel. Tulajdonképpen a korod, a súlyod, az edzettséged adják meg azt, hogy egy-egy edzés melyik tartományba esik.

Ugyanakkor az idő is meghatározza a lehetőségeidet, ha például csak napi 20 perced van, akkor jó választást jelent az Intenset zsírégető edzésterv. Kérheted a díjmentes edzéstervet és fogyókúrás étrendet az intenset.hu portálon. Érdekesség továbbá, miszerint a mértékkel végzett súlyzós gyakorlatoknak jótékony hatásai közé tartozik, hogy kiválóan hat a fogyókúra során kikerülhetetlenül bekövetkező izomvesztés ellen. Ha vissza szeretnéd nyerni a régi alakodat, akkor ajánlott az Intenset zsírégető edzéseket gyakorolnod nap mint nap és hamar észleled majd az eredményét.