Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A First spray külső használatra megfelelő

A First spray külső használatra megfelelő


first spray

Az Aloe vera gélt, a sokoldalú tulajdonságának köszönhetően, számos kozmetikai készítmények alapanyagaként megtalálhatjuk. A First spray természetes hidratáló és bőrápoló, aminek összetevőit az Aloe vera növény leveleiből kinyert értékes anyag és a különböző gyógynövények alkotják. Egyediségét különleges alapanyagainak és a sokoldalú felhasználásának köszönheti.

E rendkívüli termék a bőrünk egészségét és védelmét szolgálja. Az aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó Aloe vera zselé és a kakukkfű, a kamilla és a cickafark növények együttes hatása, kellemes és nyugtató érzést biztosítanak a bőrünknek.

A First spray, a különböző bőrsérülési problémák gyógyulási folyamatának beindítására, az irritált felületek nyugtatására, a viszketést okozó érzés enyhítésére és bőrünk hidratálásra egyaránt alkalmazható. Permetezhető kiszerelése lehetővé teszi az egész családnak a könnyed és azonnali használatot. Ha Ön is szeretne felkészült lenni a különböző kellemetlen problémákra, bátran válassza ezt a sokoldalú terméket!