Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Szív medál elegáns foglalatban

Szív medál elegáns foglalatban


szív medál

A szív alakú tárgyak, minták, ékszerek mindig divatosak. A szív medál egyértelműen közkedvenc, hiszen gyönyörű és ízléses. Ajándéknak is kitűnő, ha a megfelelő személyt lepjük meg vele. Kedvesünknek főként remek ajándék, szinte bármilyen alkalomra, de még különleges esemény sem kell ahhoz, hogy a szeretetünket így is kifejezzük.

A termékpaletta ezen a téren több mint gazdag. Ha egy értékes darabot keresünk megfizethető árban, akkor látogassunk el az asvanybolt.hu webáruházba, ahol bizonyára rátalálunk a legszebb szív medál típusra! Itt ugyanis a stílusos, finom kivitelezés párosul a csodálatos ásványokkal és fémekkel.

Kaphatóak itt meleg barna színű karneol, pompázatos türkiz, káprázatos hegyikristály vagy csábítóan zöld aventurin, valamint titokzatos fekete ónix medálok.

A gyönyörű, igényes kivitelezésű foglalatok nemcsak kiemelik a kövek szépségét, sőt, még bőrbarát tulajdonsággal is rendelkeznek, hiszen antiallergén bevonatot kaptak. A szív medál bármelyik nyakláncra felteszi a koronát.