Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A sampon szappan védelmet nyújt a hajkoronának

A sampon szappan védelmet nyújt a hajkoronának


sampon szappan

Mostanában a haj rengeteg, az emberi szervezetre káros környezeti tényezőnek van kitéve. Ilyen káros faktor például az autók és gyárak által kibocsátott gázok, de az utcai por is, ezért fontos olyan kozmetikai terméket választani, amelyik segít az egészséges hajkorona megőrzésében.

A házi készítésű, természetes anyagokat tartalmazó sampon szappan pompás megoldásként szolgál, a könnyen kezelhető és selymesen puha hajzuhatag megtartásában. Ha nem használt még sampon szappant, mert visszatartotta a félelem, hogy nem tudja kimosni kellőképpen a maradékot a hajából, a kecsketejet tartalmazó terméket érdemes kipróbálnia.

Gyengéden tisztítja a hajat és közben elősegíti a fejbőr megújulását, serkentve az anyagcsere folyamatát, sőt, természetes ásványi anyagaival táplálja a fejbőrt. A sampon szappan krémes állagú, kevésbé habzik, mint a hagyományos társai, tisztító hatása pedig kiemelkedő.

Remekül tonizál a sampon szappan, serkenti a vérkeringést, elősegíti a hajhagymák regenerálódását és a hajmosás mellett, a test bármelyik részén használható, a mindennapos tisztálkodás alkalmával.