Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az Ekomak rotációs kompresszora

Az Ekomak rotációs kompresszoraKompresszor szervíz

A hazai Ganzair a megalakulása óta nem csupán a kompresszorok forgalmazásában és gyártásában remekel, hanem a kellékek javításában, felújításában is. Miért éri meg az itt dolgozó hozzáértőkre bízni a kompresszor szervíz elvégzését? Talán a legfontosabb érv, hogy az itteni szakemberek nagy tapasztalattal és szakmai hozzáértéssel bírnak, ezért minden egyes esetben garantált a siker, még akkor is, amikor az adott gép tényleg rossz állapotban van.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez a cég a kompresszor szervíz szolgáltatást nem csupán a saját termékeire biztosítja, hanem a konkurens gyártók produktumaira is. A kompresszor szervíz igényelhető akkor is, amikor valakinek booster gépje, gázkompresszora és egyéb speciális berendezése van.

A Ganzair, mint egy professzionalizmusra törekvő, márkafüggetlen szerviz szolgáltató, az év 365 napján, napi 24 órában elérhető jól kiképzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező technikusaival. Aki tehát nem elégszik meg a jóval, hanem csakis a kifogástalan színvonallal, biztosan nem bánja meg, ha ezt választja.

A vállalat sokoldalúsága megmutatkozik abban is, hogy az itteni mérnökök hűtveszárítók szereléséhez, regisztrálásához, kötelező éves felülvizsgálatához is értenek. Természetesen a vállalkozásnál a javítás mellett, a termékek eladására is nagy hangsúly esik. Mivel a vásárlók elengedhetetlennek tartják, hogy a kompresszor tartós és kiváló nívójú legyen, ezért az Ekomak szerkezetei mellett nagyon szívesen döntenek.

Manapság igen nagy sikernek örvendenek az Ekomak rotációs kompresszorai. Miért is tekintik sokan ezt megbízható eszközöknek? Nos, a sűrítést egy hengeres testben aszimmetrikusan elhelyezett, lapátokkal ellátott forgórész végzi.

A működésben emellett még nagyon fontos az is, hogy a masinában található lapátokat a centrifugális erő a henger palástjához szorítja, így különálló rekeszek jönnek létre. Forgás közben a rekeszek térfogata csökken, a bezárt levegő összenyomódik. Az Ekomak ezen kellékeinél mindig egy speciális olaj végzi a hűtést. Nem szabad még azt sem elfelejteni, hogy az Ekomak ezen termékei egytől egyig direkt meghajtásúak.