Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Elegáns óra ajándékba

Elegáns óra ajándékbaElegáns óra

Elegáns óra

Rohamosan közeleg a Karácsony vagy valamilyen nagyobb esemény? Még számtalan tennivaló vár Önre és még az ajándékokat sem vette meg, ráadásul még csak elképzelése sincs, mit vegyen szeretteinek? Egy elegáns, egyedi óra minden esetben kitűnő választás.

Legyen férfi vagy nő, egy szép órának mindenki örül, amellett, hogy jól mutat, akár ékszerként is viselheti, ráadásul praktikus is, hiszen mutatja az időt, így mindig pontosan fog megérkezni a találkozókra. www.divatekszerbolt.hu weboldalon kitűnő, minőségi és megbízható Thomas Sabo óra modellek között válogathat.

Válogasson a 2016-os kollekció legújabb darabjai között, és találja meg az Önnek kedvez személyekhez leginkább illőt! Az órák gazdagon díszítettek, finoman kombinált színekkel rendelkeznek. A rózsaarany és a fehér krokodil dombornyomott bőr szíj nagyszerűen kiegészítik egymást. Egy túlméretezett felhúzó korona teszi különlegessé az összes darabot.

A férfi Thoms Sabo óra kivitelezésében nagyszerűen kombinálták az eleganciát a mai trendekkel, többek között megjelenik az elegáns fekete és a rózsaarany kompozíció is.