Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Fűtés tisztítás a legprofibb géppel

Fűtés tisztítás a legprofibb géppel


fűtés tisztítás

Ha szükségessé válik a teljes fűtési rendszer átmosása, akkor érdemes szakemberre bízni a munkát. Biztosra veheti a kliens, hogy a vizgazklima.hu mestere nem egy házilag összebarkácsolt, nem épp hatékony masinával kezd neki a munkának. Az egyik leghíresebb és legmegbízhatóbb szerkezettel történik a fűtés tisztítás, mégpedig a Rothenberger Ropuls EDM mosókompresszorral.
A legfontosabb tulajdonsága egyértelműen az, hogy nem csupán átöblíti a rendszert, hanem a működése közben keletkező levegő buborékokkal a csövek, hőleadók belső részét úgymond átsúrolva garantálja a tiszta eredményt. A masina nagy nyomással képes a vizet keringetni a rendszerben.

A fűtés tisztítás során a kompresszor segítségével levegőt juttat a mosóvízbe, aminek eredményeként a hálózat falára lerakódott szennyeződések folyamatos és impulzusos áramlással válnak le. A készülék méri a víz áramlási sebességét, így lehet a fűtési rendszer biztosította eredményeket látni. Sőt, a fűtés tisztítás egész procedúrájáról jegyzőkönyvet is ad a szaki.