Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Igazán korszerű az IP kamera

Igazán korszerű az IP kameraIP kamera

IP kamera

Az ember a házában nappal és éjjel is maximálisan biztonságban szeretné magát tudni, és gyakran ezért is dönt speciális eszközök, védelmi rendszerek mellett. A biztonságot nyújtó hálózatnak az IP kamera lehet az egyik fő alapkelléke, ami modern és profi kvalitásai révén teljes mértékben képes megfigyelni egy adott területet.

A korszerű jellegét igazolja, hogy úgy működik, mint egy kisméretű számítógép, amelyiknek a legfőbb teendője a megfigyelés. Ez már sokkal modernebb komponensekre épül, ezért merőben eltér az analóg fajtáktól. Természetesen, a leglényegesebb tartozékok ugyanazok maradtak, azaz az objektív vagy az érzékelő. Az príma kvalitását az is bizonyítja, hogy képes önállóan ellátni a feladatát.

A szerkezetet egy LAN vagy WiFi hálózatba kötve önállóan is alkalmazni lehet, amire, természetesen, a régebbi kellékek nem voltak képesek. Nagy előny, hogy ezáltal nem lesz szükség monitorra és egyéb kijelzőre, sőt, videoszerverre sem. Biztos megoldást jelenthet hát az IP kamera a házaknál, lakásoknál és egyéb épületeknél.