Royal Canin Starter a kölykök egészségéért

Royal Canin Starter

Ahány kutyatípus létezik, annyi tápot dobnak manapság a piacra. Az sem mindegy, hogy az eb hány éves, mekkora és az élet melyik szakaszában van. Ezért elég nehéz kiválasztani a megfelelő darabot. Egyes tápokat elismeréssel illetnek, például a Royal Canin Starter készítményt. Ez speciálisan kistestű szuka kutyáknak lett létrehozva, akik még a szoptatás alatt vannak.

Ezáltal olyan táplálékokat juttat a szervezetébe, amivel regenerálódik a szülés után, valamint a kölyköket is erősíti a szoptatás által. Főleg tenyésztőknek ajánlott, hogy a friss anyukával és a kiskutyákkal minden rendben legyen.

A Royal Canin Starter konkrétan a születési program részeként van megalkotva, professzionális kutatások által. Egy speciális étrend kiegészítő, ami 5 szakaszban támogatja az ebet: a vemhesség alatt, az elléskor, a szoptatáskor, az elválasztáskor valamint a kölykök 2 hónapos korukig. A Royal Canin Starter segíti a tejről a szilárd táplálékra szoktatni a kölyköket. Ez egy igazán remek megoldás a szuka és a kiskutyák egészségéért.

Print Friendly, PDF & Email