Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A fonott zsinórok precíz használatot tesznek lehetővé

A fonott zsinórok precíz használatot tesznek lehetővé


fonott zsinórok

A horgászat a legtöbb embernek egyet jelent a felhőtlen kikapcsolódással és időtöltéssel, emellett pedig jó néhány kiegészítő elemet be kell szerezni a hatékony eredményekhez. Igazán bőséges a fonott zsinórok kategóriája, így érdemes választás előtt alaposan tájékozódni. Az előkék kötésére is használatos darabok kötszövöttek és minimálisan nyúlásra is képesek. A szakítószilárdsága kiemelten magasnak minősül. Előnye, hogy éles helyzetben a csali jóval gördülékenyebben lebeg a vízen, mint az egyéb fajtáknál. A dobóindítás sebessége is sokszorosa a hagyományosabb verzióknak.

A fonott zsinórok hatalmas igénybevétel esetén sem mondanak kudarcot, ezért mindenképp ajánlott a beszerzésük. Erőteljesség, nagy kapacitás, valamint strapabíróság jellemzi. A fonott zsinórok különböző méretekben vásárolhatóak meg. Az árak rendkívül kedvezőek, emiatt nyugodt szívvel kipróbálhatja bárki. A márkák között is fellelhetőek a horgászat világában ismertebb nevek, így könnyedén kincsekre lehet bukkanni. A fonott zsinórok legnagyobb előnye, a monofil változatokkal szemben, hogy minimális a nyúlása, így kapás esetén sokkal gyorsabban lereagálható az esemény, tehát nagyobb a valószínűsége annak, hogy az akció után halzsákmány lesz a horog végén. A folytatásban nézzük meg a másik fontos eszközt a gyakorlatban. A japán Shimano Speedmaster 14000 XTC távdobó bojlis orsó, ami remek szolgálatot tehet egy vérbeli horgásznak. Ez a leginkább pontyorsó tudja mindazt, amit a prémium kategóriába sorolható társai, csak jóval kedvezőbb áron. A lopakodónak is becézett kivitel kiválóan teljesít a bevetéseken, így célszerű a megismerése. A Shimano Speedmaster 14000 XTC hatótávolsága szemet gyönyörködtető, sőt, az erőnek sincs híján. Ez azt jelenti, hogy az igazi nagy halakat is szépen ki lehet fogni a segítségével, emiatt nem kell aggódni. A tekercselés sebessége lenyűgöző, hozza a jól megszokott japán minőséget.

A Shimano Speedmaster 14000 XTC hosszú évekre biztosítja a horgászat alapjait, ennek köszönhetően csodás pillanatokat adhat a szabadidő eltöltéséhez. Precíziós kiképzés, remek fogás, illetve prémium minőség van jelen ebben a termékben. Bizonyára, bármilyen körülmény közepette sikeresen teljesít, a horgászat szerelmeseinek legnagyobb örömére. Aki ismeri ez a márkanevet, az tudhatja, hogy semmiképp sem silány minőségről van szó. A kiváló anyagösszetétel, a megbízhatóság, a precizitás és a tartósság jellemzi a Shimano Speedmaster 14000 XTC modellt is. Rendkívül keresett termékről van szó és az ilyesmi sohasem a véletlen műve!