Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A futóbiciklik felkészítenek a tekerésre

A futóbiciklik felkészítenek a tekerésre


futóbiciklik

A pedál nélküli kerékpárok az egyik legjobb közlekedési formát jelentik a 1,5-2 éves kort elért gyermekeknek. Ez a fajta aktív időtöltés nemcsak a fiúknak és a lányoknak, hanem az anyukáknak és az apukáknak is tetszik. Miért? Az alábbiakban elmondjuk. A futóbiciklik működési elve gyakorlatilag megegyezik a klasszikus kerékpárokéval.

Az egyetlen különbség a pedálok teljes hiánya. A modern tanuló kerékpár viszonylag nemrégiben vált népszerűvé, pedig ez a találmány több mint két évszázados. A futóbicikliket az abszolút biztonság jellemzi. Szinte lehetetlen leesni róluk, így még azoknak a gyerekeknek is kiválóak, akik csak most tanulják, hogyan kell koordinálni a saját mozgásukat.

A kicsiknek csak annyit kell tenniük, hogy a lábukkal ellökik magukat a talajtól és már el is indulhatnak egy szórakoztató és izgalmas utazásra. A mozgás sebessége kevés, ezt a gyermek a saját lábával szabályozza. A szülők visszajelzései szerint, akik már régóta használják a futóbicikliket, néhány nap alatt sikeresen elsajátították a pedálos modellek tekerését.